Χαμηλή πυρκαγιά αλόγονου - φλόγα καθυστερούντω PP - επίπεδο πρόσθετων ουσιών V2 καθυστερούντω

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα TFCARE
Πιστοποίηση ISO9001, REACH, SGS
Αριθμό μοντέλου TF-261
Ποσότητα παραγγελίας min 25KGS
Συσκευασία λεπτομέρειες 25kg/bag, 24mt/20'fcl χωρίς παλέτες, 20mt/20'fcl με τις παλέτες
Χρόνος παράδοσης 10 - 15days
Όροι πληρωμής T/T, L/C, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 200mt/month

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό άσπρη φλόγα σκονών - καθυστερών UL94 V2
Sb2O3 inculding Προσθήκη χαμηλό 1-3%
Φιλικός προς το περιβάλλον χαμηλό αλόγονο κάτω από 800ppm Πυρκαγιά - απόδοση καθυστερούντω Υψηλός
GWIT 750℃ Πέρασμα GWFI850℃ Πέρασμα
Υψηλό φως

Χαμηλή φλόγα αλόγονου PP - καθυστερών

,

V2 φλόγα επιπέδων PP - καθυστερών

,

Βασισμένοι στο φώσφορο καθυστερούντες φλογών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Χαμηλή πυρκαγιά αλόγονου - φλόγα πρόσθετων ουσιών PP καθυστερούντω - χημικές ουσίες καθυστερούντω

 

 

Διαμορφώστε το αριθ.: TF-261

Περιγραφή προϊόντων: TF-261 είναι ένας νέος τύπος της υψηλής απόδοσης φιλικής προς το περιβάλλον φλόγας χαμηλός-αλόγονου - προϊόν καθυστερούντω που φθάνει στο επίπεδο V2 για polyolefines που αναπτύσσονται από Taifeng Company. Έχει το μέγεθος μικρών μορίων, χαμηλή προσθήκη, κανένα Sb2O3, καλή εκτέλεση επεξεργασίας, καμία μετανάστευση, καμία πτώση, αντίσταση να βράσει, και κανένα αντιοξειδωτικός δεν προστίθεται στο προϊόν. TF-261 φλόγα - προϊόντα καθυστερούντω χρησιμοποιήστε κυρίως το στάλαγμα για να πάρει μαζί τη θερμότητα για να επιτύχει τη φλόγα - επίδραση καθυστερούντω. Είναι κατάλληλο για τα ορυκτά γεμίζοντας συστήματα και χρησιμοποιημένο να κάνουν τις flame-retardant κύριες batch. Τα flame-retardant προϊόντα TF-261 μπορούν να φθάσουν τα προϊόντα βαθμού UL94 β-2 (σε 1.5mm), και η περιεκτικότητα σε βρώμιο των προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί για να είναι λιγότερο από 800ppm. Φλόγα - τα προϊόντα καθυστερούντω μπορούν να περάσουν τη δοκιμή GWIT 750℃ καλωδίων πυράκτωσης IEC60695 και τη δοκιμή 850℃ GWFI. Τα Flame-retardant προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευάσουν τις ηλεκτρικές υποδοχές, το αυτοκινητικό βούλωμα-INS, τις οικιακές συσκευές και άλλα απαραίτητα flame-retardant προϊόντα.

 

Χαμηλή πυρκαγιά αλόγονου - φλόγα καθυστερούντω PP - επίπεδο πρόσθετων ουσιών V2 καθυστερούντω 0

 

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

1. Το προϊόν έχει το μέγεθος μικρών μορίων, την υψηλή θερμική σταθερότητα, την καλή εκτέλεση επεξεργασίας, και την καλή διαφάνεια των επεξεργασμένων προϊόντων.

2. Το προϊόν προστίθεται σε ένα χαμηλό ποσό. Η προσθήκη 2~3% μπορεί να φθάσει (σε 1.6mm) το επίπεδο ul94v-2 και θα εξαφανιστεί μετά από να αφαιρέσει από την πυρκαγιά αμέσως.

Η ελάχιστη προσθήκη 1% μπορεί να φθάσει στο επίπεδο ul94v-2 (3.2mm).

3. Τα flame-retardant προϊόντα έχουν τη χαμηλή περιεκτικότητα σε βρώμιο, και η περιεκτικότητα σε βρώμιο των flame-retardant προϊόντων είναι ≤800ppm, το οποίο καλύπτει τις αλόγονο-ελεύθερες απαιτήσεις.

4. Όταν το flame-retardant έγκαυμα προϊόντων, το ποσό καπνού είναι χαμηλό, δεν περιέχει Sb2O3, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προσθήκη των αντιοξειδωτικοων.

 

Εφαρμογή προϊόντων

Συστήνεται ειδικά να χρησιμοποιηθεί για τη φλόγα - καθυστερών στο επίπεδο ul94v-2 polyolefin PP (copolymerization, ομοπολυμερισμός), το οποίο μπορεί να περάσει τη δοκιμή επιπέδων UL94 β-2 και τη δοκιμή GWIT750℃ και GWFI850℃. Επιπλέον, μπορεί να συστηθεί για flame-retardant στο επίπεδο ul94v-2 λαστιχένιων και πλαστικών προϊόντων.

 

Διατύπωση

Αναφερθείτε στον πίνακα κατωτέρω για το συνιστώμενο ποσό προσθηκών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα Taifeng.

 

  Thicnkess (χιλ.) Δόση (%) Κάθετο burining επίπεδο (UL94)
ομοπολυμερισμός PP 3.2 1~3 V2
1.5 2~3 V2
1.0 2~3 V2
copolymerization PP 3.2 2.5~3 V2
talcum ομοπολυμερισμού PP+ σκόνη (25%) 1.5 2 V2
copolymerization PP+ talcum σκόνη (20%) 1.5 3 V2

 

 

Προσοχή:

(Η τεχνολογία επεξεργασίας και οι παράμετροι αναφέρονται στη σχετικές πλαστικές τεχνολογία επεξεργασίας και τις παραμέτρους της βιομηχανίας. Το υλικό πληρώσεως στα PP που επεξεργάζονται τη διαδικασία δεν είναι κατάλληλο για τις ισχυρές αλκαλικές ουσίες όπως το ανθρακικό άλας ασβεστίου ως υλικό πληρώσεως. Η προσθήκη των καθυστερούντω φλογών αντιμόνιου βρωμίου θα προκαλέσει εύκολα τη φλόγα - αποδοτικότητα καθυστερούντω της φλόγας - σύστημα καθυστερούντω για να μειωθεί.)

 

Τεχνικό φύλλο στοιχείων:

Προδιαγραφή Μονάδα Πρότυπα Τύπος ανίχνευσης
Εμφάνιση - Άσπρη σκόνη
Περιεχόμενο Π % (w/w) ≥30
Υγρασία % (w/w) <0.5
Μέγεθος μορίων (D50) μm ≤20
Λευκότητα - ≥95
Τοξικότητα και περιβαλλοντικός κίνδυνος - μη ανιχνευθείς

 

Παρατήρηση:

Παρατηρήσεις: 1. Τα στοιχεία δοκιμής που χαρακτηρίζονται□ στον τύπο δοκιμής θα εξεταστούν τακτικά για να εξασφαλίσουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την τυποποιημένη αξία.

2. Το στοιχείο στοιχείων δοκιμής που μαρκάρεται με● στον τύπο δοκιμής χρησιμοποιείται για την περιγραφή προϊόντων, όχι ως κανονικό στοιχείο δοκιμής, αλλά ως στοιχείο δειγματοληψίας

 

Συσκευασία και αποθήκευση:

25KG ανά τσάντα η μεταφορά δεδομένου ότι οι γενικές χημικές ουσίες, αποφεύγουν το άμεσο φως του ήλιου, αποθηκεύει σε μια ξηρά και δροσερή θέση,

κατά προτίμηση καταναλωμένος μέσα σε 1 έτος

Χαμηλή πυρκαγιά αλόγονου - φλόγα καθυστερούντω PP - επίπεδο πρόσθετων ουσιών V2 καθυστερούντω 1

Χαμηλή πυρκαγιά αλόγονου - φλόγα καθυστερούντω PP - επίπεδο πρόσθετων ουσιών V2 καθυστερούντω 2