Μοριακό βάρος 115,03 G/mol - Πολυφωσφορικό αμμώνιο Πυροσβεστική πυκνότητα 1,62 G/cm3

Τόπος καταγωγής China
Μάρκα Taifeng
Αριθμό μοντέλου TF-201

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Σημείο ανάφλεξης >200°C εκρηκτικό όριο Μη εκρηκτικοί
Θερμοκρασία αυτοανάφλεξης >300°C Εμφάνιση λευκή σκόνη
Σημείο τήξης Αποσυντίθεται σε θερμοκρασία περίπου 150 °C PH 7.0 (10% διάλυμα)
ΕΠΙΣΤΡΟΠΟΣ Α/Χ Σφιχτότητα 10,62 G/cm3
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο είναι ένα είδος αντιφλεγμονώδους που χρησιμοποιείται κυρίως σε μπογιά, επικαλύψεις, πλαστικά, καουτσούκ και υφάσματα.που είναι ένα λευκόΕίναι αδιάλυτο στο νερό και έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία αποσύνθεσης άνω των 300°C.Ο χημικός τύπος του αντιφλεγόμενου πολυφωσφορικού αμμωνίου είναι NH4H2PO4Έχει υψηλή ιξώδεςτητα και δεν εξατμίζεται όταν θερμαίνεται.Είναι επίσης γνωστό ότι παρέχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας κατά της πυρκαγιάς και της ασφάλειας του περιβάλλοντος.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία του προϊόντος:Αμμωνικό πολυφωσφορικό επιβραδυντικό φλόγας
 • Πίεση ατμού:Αμελητέο
 • Επίδραση:Α/Χ
 • Διαλυτότητα:Αδιαλυτές στο νερό
 • Θέρμανση αυτόματης ανάφλεξης:> 300°C
 • Χημικός τύπος:NH4H2PO4
 • Κλειδιά:Αμμωνίου_Πολυφωσφορικού_Αντιφωσφορικού, Αμμωνίου_Πολυφωσφορικού_Αντιφωσφορικού, Αμμωνίου_Πολυφωσφορικού_Αντιφωσφορικού
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Σημείο βρασμού Αποσυντίθεται σε θερμοκρασία περίπου 300 °C
Χημικός τύπος NH4H2PO4
Πίεση ατμού Αμελητέο
Μοριακό βάρος 1150,03 G/mol
pH 7.0 (10% διάλυμα)
Θερμοκρασία αποσύνθεσης > 300°C
Εμφάνιση Λευκή σκόνη
Σημείο τήξης Αποσυντίθεται σε θερμοκρασία περίπου 150 °C
Σημείο ανάφλεξης > 200°C
Σφιχτότητα 10,62 G/cm3
 

Εφαρμογές:

Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο, επίσης γνωστό ως αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο, είναι ένα πρόσθετο αντιφλεγμονώδους ουσίας με εμπορική επωνυμία από την Taifeng, αριθμός μοντέλου TF-201, που παράγεται στην Κίνα.Το προϊόν αυτό έχει τα χαρακτηριστικά του να είναι αδιάλυτο σε νερό., με θερμοκρασία αποσύνθεσης άνω των 300°C, σημείο βρασμού που αποσυντίθεται στους 300°C περίπου, αμελητέα πίεση ατμού και χωρίς ιξώδες.

Λόγω των λεπτών ιδιοτήτων του, το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες εφαρμογές αντιφλεγμονώδους, όπως στην παραγωγή πλαστικών, επικαλύψεων, ελαστικών, συγκολλητικών,και άλλα υλικάΕίναι επίσης ένα αποτελεσματικό πρόσθετο επιβραδυντικού πυρκαγιάς σε ηλεκτρική μόνωση, υφάσματα και άλλα υλικά.και στην παραγωγή ανθεκτικών στη φωτιά υφασμάτων.

Η χρήση του αντιφλεγμονώδους μέσου πολυφωσφορικού αμμωνίου σε διάφορες βιομηχανίες έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην παροχή προστασίας από πυρκαγιά,και οι μοναδικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανική επιλογή για διάφορες εφαρμογέςΕίναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως 300°C και είναι ανθεκτικό στο νερό.

Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή προστασίας από πυρκαγιά, καθώς προσφέρει ανώτερη αντοχή στη φωτιά και την αντιφλεγμονώδη ικανότητα.Οι μοναδικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανική επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών προστασίας από πυρκαγιά, και οι εξαιρετικές του αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε ανθεκτικά σε φωτιά υφάσματα, χρώματα, επικαλύψεις και άλλα υλικά.

 

Προσαρμογή:

Αμμωνικό πολυφωσφορικό επιβραδυντικό φλόγας

Ετικέτα: Taifeng

Αριθμός μοντέλου: TF-201

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Επίδραση: Α/Χ

Σημείο ανάφλεξης: > 200°C

Σημείο βρασμού: Αποσυντίθεται σε περίπου 300°C

Διαλυτότητα: Αδιαλυτή στο νερό

Πυκνότητα: 1,62 G/cm3

Η πυρόσταξη με πολυφωσφορικό αμμώνιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την πυρόσταξη και την προστασία.καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για την αντοχή στον πυρκαγιάΗ πυκνότητα της πυρόσβεσης από πολυφωσφορικό αμμώνιο είναι 1,62 G/cm3, καθιστώντας την ακόμη πιο αποτελεσματική.Το αντιφωτιστικό πολυφωσφορικού αμμωνίου της Taifeng (TF-201) είναι η τέλεια επιλογή για τις ανάγκες σας για ασφάλεια πυρός.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το Ammonium Polyphosphate Flame Retardant.και συντήρηση του προϊόντοςΠαρέχουμε επιτόπια και απομακρυσμένη βοήθεια, καθώς και τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, όπως προληπτική συντήρηση, επισκέψεις σε χώρο εργασίας, και παρατεταμένες επιλογές εγγύησης.και την επίλυση τυχόν τεχνικών προβλημάτων με το προϊόνΜπορούν επίσης να παρέχουν κατάρτιση και συμβουλές σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση του προϊόντος.

Προσπαθούμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών.

 

Συσκευή και αποστολή:

Η συσκευασία και η αποστολή του πολυφωσφορικού αμμωνίου με ανθεκτικό στη φλόγα:

Το προϊόν συσκευάζεται σε σακούλες 25 kg, τοποθετείται σε χαρτόνια κιβώτια και αποστέλλεται χύδην σε παλέτες.Πολλαπλές συσκευασίες του προϊόντος μπορούν να αποσταλούν μαζί για τη μείωση του κόστους αποστολής και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ερωτήσεις και απαντήσεις
 1. Ε: Τι είναι το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο;
  Α:Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο είναι ένα αντιφλεγμονώδες που χρησιμοποιείται κυρίως σε υλικά πολυμερών και υφάσματα.
 2. Ε: Ποιος κατασκευάζει το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο;
  Α:Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο κατασκευάζεται από την Taifeng.
 3. Ε: Ποια είναι τα οφέλη της χρήσης του αντιφλεγμονώδους αμμωνίου πολυφωσφορικού;
  Α:Το αντιφλεγμονώδες άλας πολυφωσφορικού αμμωνίου μπορεί να μειώσει την εύφλεκτοτητα υλικών και υφασμάτων, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στη φωτιά.
 4. Ε: Ποιες είναι οι εφαρμογές του αντιφλεγμονώδους αμμωνίου πολυφωσφορικού;
  Α:Το αντιφλεγμονώδες πολυφωσφορικό αμμώνιο χρησιμοποιείται κυρίως σε πολυμερή υλικά και υφάσματα.
 5. Ε: Ποια είναι η διάρκεια ζωής του αντιφλεγμονώδους αμμωνίου πολυφωσφορικού;
  Α:Η διάρκεια ζωής του αντιφλεγμονώδους αμμωνίου πολυφωσφορικού είναι δύο χρόνια όταν φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.